Abracadabra: Het mooiste kinderfeest dat je zelf geeft.


Als je het leuk vindt om een mooie verjaardag voor je kind te verzorgen, maar het je aan tijd ontbreekt, dan is Abracadabra een uitkomst. Abracadabra neemt een groot deel van de voorbereidingen van een origineel kinderpartijtje op zich, terwijl jijzelf uiteindelijk het plezier van glunderende kindergezichtjes hebt, en van de waardering naderhand. In een handomdraai tover je met Abracadabra een onvergetelijk feest op tafel.


Aan alles is gedacht, een superleuk themafeest of verkleedkist, een knutselopdracht en naderhand een uitdeelzakje. Alles in een thema!


Themafeesten


Een themafeest huren bij Abracadabra staat garant voor minimaal drie uur feestplezier en weinig stress vooraf. Een themafeest bestaat uit o.a handgemaakte bijzondere themaverkleedkleren, bijbehorende accessoires, make-up/schmink, een compleet draaiboek, bijpassende originele decorstukken en versiering om de ruimte mooi aan te kleden. Daarnaast ook volledig uitgewerkte themaspelletjes met alle benodigde spelmaterialen. Je hoeft zelf alleen nog maar te zorgen voor eten en drinken.


Bij elkaar zijn het heel wat materialen, houd daar rekening mee wanneer je de feestspullen komt ophalen. (graag met lege auto komen!). Ophalen kan minimaal 1 avond voor het geplande feest. We maken hiervoor een tijdsafspraak. Het draaiboek krijg je van te voren per mail toegestuurd nadat de huurovereenkomst is ontvangen.


Onze themafeesten zijn geschikt voor jongens en meisjes van 3 tot 13 jaar. Bij de themafeesten wordt een leeftijdsadvies gegeven. Mocht u hierover vragen hebben, dan kunnen wij u altijd adviseren.


, een superleuke knutselbox en een uitdeelzakje met een zakje snoepgoed en/of passende thema cadeautjes.Kijk bij themafeesten voor meer informatie over de verschillende thema’s.


<terug naar boven>


Verhuur verkleedkisten


Voor diegene die tijd en energie in de voorbereidingen van hun feest willen en kunnen steken en voor de kleine feestvierders, is er de verkleedkist.


In de verkleedkist zitten o.a. handgemaakte originele verkleedkleding en bijpassende accessoires die bij het thema horen, klein decoratie om de feestruimte op te vrolijken, eventueel make-up en/of schmink, kleurplaten voor alle kinderen, voorleesboeken en een ideeënboekje met daarin tips voor de spelletjes, taartjes, eventueel eenvoudige knutselactiviteiten, etc. Je gaat zelf met de verkleedkist aan de slag om voor je kind een onvergetelijk feestje te maken. Een beetje van jezelf en een beetje van Abracadabra.


We hebben verkleedkisten voor verschillende thema’s: piraten, ridders, prinsessen, beesten, circus, disco, zeemeermin, elfjes en glitter & glamour.
Kijk bij verkleedkisten voor meer informatie.


<terug naar boven>


Uitdeelzakjes


Wat is nu leuker om na een geslaagd kinderfeestje, de kinderen nog iets leuks mee naar huis te geven. Ook daar heeft Abracadabra aan gedacht. We maken het nog makkelijker voor u. Wij hebben uitdeelzakjes, met verschillende cadeautjes en/of een zakje snoep. Alles natuurlijk passend bij het thema. Een herinnering aan een geslaagd feestje. Kijk bij uitdeelzakjes voor meer informatie.


<terug naar boven>


Knutselen


Ook voor leuke knutselactiviteiten of complete knutselfeesten kunt u terecht bij Abracadabra. Deze zijn apart bij te boeken bij een themafeest of verkleedkist. Maar wilt u alleen een knutselfeest bestellen dan kan dat natuurlijk ook. Wij hebben maar liefst 15 verschillende verhuur knutselboxen!


Alle knutselboxen passen bij een thema, maar we hebben ook algemene knutselactiviteiten die met verandering van accessoires en decoraties geschikt zijn voor bijna alle thema’s. Wij geven u graag advies op maat.
Kijk bij knutselen voor meer informatie.


Wilt u hier meer over weten, mail ons voor meer informatie:
info@abra-ca-dabra.nl


<terug naar boven>


Hand- en buikspreekpoppen


Huur bij een verkleedkist of een themafeest nog een extra set hand- of buikspreekpoppen. Leuk om te gebruiken als je een verhaal voorleest. Ademloos zullen de kinderen luisteren. Een pop spreekt bij kinderen nog meer tot de verbeelding.


Keuze uit:
- Koninklijke set handpoppen, 5 verschillende figuren:
Toverfee, koning of prins, prinses, vriendin van de prinses en een eenhoorn en een vijftal vingerpopjes


- Beestenboel handpoppen 6 verschillende dieren:

Hert, koe, wolf, olifant, tijger en een ezel

- Twee elfjes buikspreekpoppen


- Happy Family 1, 5 verschillende buikspreekpoppen:*
Vader, moeder, oma, baby jongen en baby meisje


- Happy Family 2, 5 verschillende buikspreekpoppen:*
Vader, moeder, baby meisje, kind jongen en kind meisje


- Kinderen/Tieners, 5 verschillende buikspreekpoppen*;
5 verschillende kinderen of tieners*buikspreekpoppen mogen onderling gewisseld worden, als het totale aantal maar 5 blijft. Meer buikspreekpoppen is mogelijk tegen meerprijs.


Een set hand- of buikspreekpoppen huren, kost € 7,50 extra samen met een themafeest of verkleedkist. Wil je de hand - of buikspreekpoppen alleen huren dan kost een set € 11,00 per dag. De elfjes set kosten € 5,00 samen met verkleedkist of themafeest of € 6,00 per dag.


<terug naar boven>