Ook voor leuke knutselactiviteiten of complete knutselfeesten kunt u terecht bij Abracadabra. Deze zijn apart bij te boeken bij een themafeest of verkleedkist. Maar wilt u alleen een knutselfeest bestellen dan kan dat natuurlijk ook. Wij hebben maar liefst 15 verschillende verhuur knutselboxen!
Alle knutselboxen passen bij een thema, maar we hebben ook algemene knutselactiviteiten die met verandering van accessoires en decoraties geschikt zijn voor bijna alle thema’s. Wij geven u graag advies op maat.


De knutselboxen worden volledig voor u verzorgd en voorbereid. Alle benodigde materialen om de knutselactiviteit goed uit te voeren zijn aanwezig in de knutselbox. Afhankelijk qua activiteit zijn er bijvoorbeeld bakjes met verschillende kleuren verf, plaksteentjes, bloemetjes, lint, schelpen, veertjes, lovertjes, glitters, er is voor ieder kind een potje lijm, penselen, scharen, waterbekers, etc.
Er is een zeer ruime keus in gebruik- en verbruiksmaterialen. U hoeft zelf niets meer te
doen voor een heerlijk knutseluurtje of een middagvullend knutselfeest. Na het lezen van van de werkbeschrijving hoeft alleen nog maar te zorgen voor het klaarzetten en uitpakken van de materialen en voor een tafel waar de kinderen aan kunnen knutselen.


Bij de knutselboxen worden ook leuke knutselschorten, een vrolijk plastic tafelkleed en stoffen vlaggenlijnen meegeleverd, om de knutselruimte feestelijk aan te kleden.


De knutselboxen zijn voor 6 kinderen, tenzij anders is aangegeven. Meer kinderen is altijd mogelijk. Alle boxen zijn voorzien van een duidelijke werkbeschrijving.


De foto’s geven een impressie van het geleverde materiaal. De knutselimpressies ziet u gemaakt werk en kinderen in actie.


Huurt u samen met een themafeest of verkleedkist, de knutselbox dan ontvangt u 10% korting op de huurprijs van de knutselbox.


Leest u ook even de voorwaarden?


Wilt u meer over de knutselactiviteiten weten,
mail ons voor extra informatie.