Voor diegene die tijd en energie in de voorbereidingen van hun feest willen en kunnen steken en voor de kleine feestvierders, is er de verkleedkist.


In de verkleedkist zitten o.a. handgemaakte originele verkleedkleding en bijpassende accessoires die bij het thema horen, klein decoratie om de feestruimte op te vrolijken, eventueel make-up en/of schmink, kleurplaten voor alle kinderen, voorleesboeken en een ideeënboekje met daarin tips voor de spelletjes, taartjes, eventueel eenvoudige knutselactiviteiten, etc. Je gaat zelf met de verkleedkist aan de slag om voor je kind een onvergetelijk feestje te maken. Een beetje van jezelf en een beetje van Abracadabra.


Standaard bevat de verkleedkist een inhoud voor 6 kinderen. Dit is in alle gevallen uit te breiden tot 12 kinderen en bij sommige kisten zelfs tot 15/20 kinderen. (Onderlinge combinaties zijn in overleg mogelijk).
De verkleedkist is uit te breiden met een uitnodiging in stijl, een superleuke knutselbox en een mooi stoffen uitdeelzakje met een zakje snoepgoed en passende thema cadeautjes.


Eventueel is het ook mogelijk om traktatiecadeautjes voor de klas te bestellen, Voor meer informatie en voorbeelden hierover kunt u ons mailen. Wilt u toch liever een uitgebreid en compleet feestje zonder stress vooraf, kies dan voor het themafeest. Alle voorbereidingen worden door ons gedaan. Het themafeest bestaat uit bovenstaande ingrediënten en nog heel veel meer. Leuke handgemaakte spellen, mooie decoratie, troontjes voor de jarige jobjes en een uitgebreid beschreven programmaboek. Goed voor een zeer geslaagd kinderfeest van ongeveer 3 uur voor kinderen vanaf 4 jaar tot 13 jaar. U hoeft niets meer zelf aan te schaffen behalve eten en drinken. Klik voor meer informatie op themafeesten.


We hebben verkleedkisten voor verschillende thema’s:Kleine prinses


Als het paleis de deuren opent voor een prinsessenbal, komen daar de mooie roze prinsessen voor een dans. De prinsessen zijn gekleed in een prachtige organza met satijnen rokken voorzien van roosjes, een zwierige cape, een prinsessenstafje en natuurlijk een suikerzoet kroontje. Komen er ook jongens naar het bal dan is er voor hen een koninklijke outfit.


De verkleedkist Kleine Prinses, is voor kinderen vanaf 4 jaar.


<terug naar boven>Ridders


De ridders van de ridderburcht worden stoer verkleed met een borstschild, een "helm" en een broek met beenkappen. Natuurlijk ontbreekt het niet aan een echt houten zwaard en een verdedigingsschild.


De verkleedkist Ridders, is voor jongens vanaf 4 jaar.


<terug naar boven>Elfjes


OP het open veld in het bos zien we de bloemen elfjes fladderen van bloem naar bloem en strooien zij elvenstof. De Elfjes zien er prachtig uit in hun roze rokjes met transparante bloemblaadjes, mooie vleugeltjes en hun elven stafje, De gezichtjes zijn voorzien van schattige bloemetjes en schitteren in de zon.


De verkleedkist Elfjes, is voor meisjes vanaf 4 jaar.


<terug naar boven>Piraten


Alle feestvierders worden heuse piraten, Met een litteken op de wang, een ooglap en stoere piratenkleding kunnen ze de wilde zeeën bedwingen. Voor meisjes is er speciale piratenkleding van satijn.


De verkleedkist Piraten, is voor kinderen vanaf 4 jaar.


<terug naar boven>Kastelenprinses


De prinsessen van het kasteel worden verkleed als een prachtige prinsesjes met rinkelende rokjes met belletjes en een organza ruisende overrok, goudgelakte nageltjes, mooi opgemaakt gezichtjes en gouden kroontjes. Alles in koninklijke kleuren oranje, geel, rood en heel veel goud. Komen er ook jongens dan worden deze stoere ridders.


De verkleedkist Kastelenprinses, is voor meisjes vanaf 4 jaar.


<terug naar boven>Beesten


Ben je ook helemaal gek van dieren en wil je er graag een keertje 1 zijn, huur dan deze leuke verkleedkist. Van wilde dieren, zoals tijgers en leeuwen tot prachtige vlinders, bijtjes en lieveheersbeestjes, je komt van alles tegen op het beestenfeestje. Natuurlijk ontbreken de vleermuizen en de dinosaurus niet.


De verkleedkist Beesten, is voor kinderen vanaf 4 jaar.


<terug naar boven>Sprookjes


Alle sprookjesfiguren komen tot leven met deze verkleedkist. De meisjes kunnen kiezen uit diverse prinsessen en personages zoals, de mooie Sneeuwwitje, Assepoester, Belle, Roodkapje of misschien wel Jasmina, de aardige Toverfee, of misschien is Doornroosje je favoriet of… Laat je verrassen. De jongens worden Klein Duimpje, de gelaarsde kat, Alladin of misschien een de tovenaar, een coole ridder of de statige keizer, en… er is nog meer keus.


De verkleedkist Sprookjes, is voor kinderen vanaf 4 jaar.


<terug naar boven>Koningen


Altijd al een koning willen zijn? Huur dan nu de verkleedkist Koningsfeest, en verkleed alle feestgangers als echte koningen van hun eigen rijk.


De verkleedkist Koningen, is er voor kinderen vanaf 4 jaar.


<terug naar boven>

 

 

1001 nacht


In het Arabische paleis van de Sultan lopen de prinsessen er prachtig bij. Voorzien van de meest fraaie kostuums, deels geluierd en met belletjes lopen ze lichtvoetig en rinkelend al buikdansend door de gangen van het paleis. Komen er ook jongens in 1001 nacht dan is er ook voor hen een passende outfit.


De verkleedkist 1001 nacht, is voor kinderen vanaf 5 jaar.


<terug naar boven>Circus


Altijd al circusartiest willen zijn? Dan is dit je kans. Verander jezelf en je vrienden en vriendinnen in een clown, een acrobaat of een jongleur, of misschien wel in een koorddanseres, een leeuw en een dompteur of wat dacht je van een sterke man. Eigenlijk teveel om op te noemen. Laat je verrassen met deze verkleedkist.


De verkleedkist Circus, is voor kinderen vanaf 5 jaar.


<terug naar boven>Zeemeerminnen


In de magische onderwaterwereld leven bijzondere wezens; Zeemeerminnen. De zeemeerminnen dragen een prachtige glinsterende staart en een bijzonder topje. Natuurlijk is haar gezicht magisch gekleurd. Komen er ook jongens dan veranderen zij in een vis.


De verkleedkist Zeemeerminnen, is voor kinderen vanaf 5 jaar.


<terug naar boven>Glitter & Glamour


Wil je ook in een Top Model veranderen en een leuke modeshow geven, huur dan de verkleedkist Glitter en Glamour. Met alle kleding, vele accessoires en make-up tover jij jezelf om tot een show model.
Only for girls.


De verkleedkist Glitter en Glamour, is voor meisjes vanaf 6 jaar.


<terug naar boven>Disco


Voor een knallend discofeest met superleuke outfits, maak je gebruik van de verkleedkist Disco. Leuke, gekke, en flitsende kleding met heel veel accessoires. Van sjaaltjes, tot kettingen, maar ook pruiken, hoeden en petten, handschoenen, zweetbandjes en nog veel meer.


De verkleedkist Disco, is voor kinderen vanaf 6 jaar.


<terug naar boven>Heksen en tovenaars


Al toverend met ons toverstokje komen we in het magische woud waar de heksen en tovenaars huizen in hun tovenaarshol. Gehuld in prachtige capes, rokken, toverhoeden en toverstokje stappen de feestgangers dit magische feest binnen.


De verkleedkist Heksen en Tovenaars, is voor kinderen vanaf 6 jaar.


<terug naar boven>Topstar


Wie droomt er nou niet van om een ster te worden???!!!
Wilde je altijd al beroemd worden als Fotomodel, Actrice, Zangeres, Presentatrice of iets anders ,huur dan de verkleedkist TOP STAR. Met alle kleding, vele accessoires en make-up tover jij jezelf om tot een TOP STAR.


De verkleedkist Topstar, is Only for girls!


<terug naar boven>Hand- en buikspreekpoppen


Huur bij een verkleedkist of een themafeest nog een extra set hand- of buikspreekpoppen. Leuk om te gebruiken als je een verhaal voorleest. Ademloos zullen de kinderen luisteren. Een pop spreekt bij kinderen nog meer tot de verbeelding.


Keuze uit:
- Koninklijke set handpoppen, 5 verschillende figuren:
Toverfee, koning of prins, prinses, vriendin van de prinses en een eenhoorn en een vijftal vingerpopjes


- Beestenboel handpoppen 6 verschillende dieren:

Hert, koe, wolf, olifant, tijger en een ezel

- Twee elfjes buikspreekpoppen


- Happy Family 1, 5 verschillende buikspreekpoppen:*
Vader, moeder, oma, baby jongen en baby meisje


- Happy Family 2, 5 verschillende buikspreekpoppen:*
Vader, moeder, baby meisje, kind jongen en kind meisje


- Kinderen/Tieners, 5 verschillende buikspreekpoppen*;
5 verschillende kinderen of tieners*buikspreekpoppen mogen onderling gewisseld worden, als het totale aantal maar 5 blijft. Meer buikspreekpoppen is mogelijk tegen meerprijs.


Een set hand- of buikspreekpoppen huren, kost € 9,00 extra samen met een themafeest of verkleedkist. Wil je de hand - of buikspreekpoppen alleen huren dan kost een set € 11,00 per dag. De elfjes set kosten € 5,00 samen met verkleedkist of themafeest of € 6,00 per dag.


<terug naar boven>